اخذ مهاجرت دانمارک از طریق ازدواج
اخذ مهاجرت دانمارک از طریق ازدواج
آوریل 13, 2019
نمایش همه

اخذ اقامت اسلوونی از طریق ازدواج

اخذ اقامت لوکزامبورگ از طریق ازدواج

اخذ اقامت در کشور اسلوونی از طریق ازدواج – اخذ اقامت و تابعیت اسلوونی از طریق ازدواج

یکی از متداول ترین انواع مختلف مهاجرت, اخذ اقامت از طریق ازدواج میباشد که طبق قوانین مهاجرتی, اسلوونی نیز مشمول این امر میباشد. کشور اسلوونی سابقا بخشی از خاک یوگسلاوی بوده که پس از  سال ۱۹۹۱ از آن جدا شده است و در حال حاضر عضو ناتو و اتحادیه اروپا است.جمعیت این کشور دومیلیون و ششصد هزار نفر می‌باشد و واحد پول کشور یورو و زبان آن اسلوونیایی می‌باشد. ازدواج با یکی از افراد تبعه این کشور با مراجعه به سفارت و تکمیل پرسشنامه مربوطه شروع میشود. شما می توانید ابتدا ویزای موقت (začanabivanje) بگیرید. سپس باید سند ازدواج خود را به زبان اسلوونیایی ترجمه و قانونی سازید. می توانید یک حساب بانکی خارجی باز کنید، اما به شما ویزا تعلق نمی گیرد. پس از ۵ سال اقامت در اسلوونی می توانید اقامت در اسلوونی را بگیرید .شخصی که در اسلوونی اقامت دارد می بایست منبع درآمد و مسکنی با حداقل ۲ اتاق داشته باشد. پس از اینکه شما مدارک خود را برای ویزای ازدواج ارائه دادید، از شما برای مصاحبه حضوری دعوت به عمل می آید که حدوداً دو ماه بعد از ارائه مدارک این اتفاق میوفتد. مصاحبه از طرفین برای این صورت می گیرد که افراد بتوانند اثبات کنند که این رابطه یک رابطه قطعی و منطقی هست و هیچ مصلحتی در بین نمی باشد. در راستای این تقاضا به دلیل قوانین مهاجرتی اسلوونی, شما باید تابعیت خود را ترک نمایید.

اخذ اقامت در کشور اسلوونی از طریق ازدواج – شرایط برای ترک تابعیت ایران

  • به سن ۲۵ سال تمام رسیده باشند.
  • هیأت وزرا خروج از تابعیت آنان را اجازه داده باشد.
  • قبلاً تعهد نمایند که ظرف مدت یک سال از تاریخ ترک تابعیت، حقوق خود را بر اموال غیر منقول (نظیر زمین) که در ایران دارا می باشند و یا ممکن است در اثر به ارث بردن دارا شوند، ولو آنکه قوانین ایران اجازه ی تملک آن را به اتباع خارجی بدهد، به نحوی از انحاء به اتباع ایرانی منتقل کنند. همسر و اطفال کسی که بر طبق این قانون ترک تابعیت می نمایند، از تابعیت ایرانی خارج نمی گردند؛ مگر این که اجازه ی هیأت وزرا شامل آن ها هم باشد.
  • خدمت تحت السلاح خود را انجام داده باشند.

اخذ اقامت در کشور اسلوونی از طریق ازدواج – شرایط مهاجرت به اسلوونی از طریق ازدواج

  • گواهی نامه بانکی مبنی بر اثبات تامین یک سال هزینه زندگی شخص و همسر
  • دانش زبان اسلوونیایی برای ایجاد ارتباط
  • زمان آشنایی با همسرتان و مدارکی جهت اثبات دوران نامزدی و ازدواج و آشنایی تان
  • اثبات مدرکی جهت نشان دادن محلی مناسب جهت اسکان زوجین
  • عدم سابقه کیفری صادر شده از دفتر پلیس محلی خود
  • بیمه سلامت

اخذ اقامت در کشور اسلوونی از طریق ازدواج – مزایای اقامت در اسلوونی به وسیله ازدواج

  • در اسلوونی اقامت داشته باشید .
  • در اسلوونی کار کنید .
  • به مدت ۹۰ روز وارد دیگر کشورهای شینگن شوید .
  • به همراه شریک زندگی خود برای کار به دیگر کشورهای منطقه اقتصادی اروپا بروید . شما تحت عنوان “تبعه غیر اتحادیه اروپا، اعضای خانواده تبعه اتحادیه اروپا” شناخته می شوید.

هم اکنون شرایط برای اخذ اقامت و ویزای اسلوونی به چه صورت است؟

برای مهاجرت به اسلوونی راه های دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید با مشاورین موسسه مهاجرتی رحمانی تماس حاصل فرمائید.

اطلاعات تماس موسسه مهاجرتی رحمانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاهده پروژه ها و تصاویر جهت خرید ملک در ترکیه و اروپا وارد صفحه و لینک زیر شوید.

خرید ملک در اروپا و ترکیه