اخذ اقامت لهستان از طریق ازدواج
مهاجرت به مالتا از طریق ازدواج
آوریل 12, 2019
ثبت شرکت در مالتا
ثبت شرکت در مالتا
آوریل 12, 2019
نمایش همه

اخذ مهاجرت قبرس از طریق ازدواج

اخذ اقامت سوئد از طریق ازدواج

مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج

همانطور که در مقاله های قبلی توضیح داده شد برای مهاجرت و اقامت در قبرس روش های زیادی وجود دارد. از جمله روش های اخذ اقامت در قبرس ،  تحصیل در قبرس، اخذ ویزای کاری قبرس یا سرمایه گذاری در قبرس ، اخذ اقامت در قبرس از طریق تولد فرزند و اخذ اقامت از طریق ازدواج در قبرس می باشد که در این مقاله به بررسی این روش خواهیم پرداخت.

اخذ تابعیت قبرس از طریق ازدواج

شرایط مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج (Cyprus)

ازدواج رسمی در قبرس

بحث ازدواج با تبعه کشور دیگر مطابق قانون اقامت و مهاجرت کشورها یکی از روشهایی ست که منجر به اخذ اقامت می شود. منظور از اقامت، اقامت کوتاه مدت، بلند مدت و یا دائمی می باشد.

همینطور بر طبق نظام حقوق بین الملل خصوصی در بیشتر کشورهای جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج بین زوجین فرد می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند. کشور قبرس از این قائده مستثنا نمی باشد. اگر یک نفر با یک قبرسی ازدواج کند می تواند جهت اخذ تابعیت قبرس اقدام کند.

در مباحث مربوط به مهاجرت به کشور قبرس از طریق ازدواج، کشور قبرس تابع قوانین سایر کشورهای اروپایی در اتحادیه اروپا می باشد. اما توجه داشته باشید که ازدواج با فرد قبرسی به منظور اخذ اقامت  قبرس  در صورت اثبات شدن ازدواج، منجر به اخذ اقامت موقت در قبرس می شود نه اقامت دائم و مساله تمدید اقامت تا رسیدن به شرایط اقامت دائم  قبرس منوط به حفظ شرایط اولیه اخذ اقامت موقت می باشد.

در ضمن بحث احراز تمکن مالی تبعه قبرس، جهت ازدواج با تبعه خارجی یکی از شرایط اداره مهاجرت کشور قبرس محسوب می شود، بنابراین اثبات صلاحیت مالی اداره زندگی مشترک امری ضروری برای اداره مهاجرت  قبرس محسوب می شود.

همچنین تامین خانه به اندازه مناسب برای زندگی دو نفر و در حد استاندارد زندگی زوجین در زمان ورود و استقرار همسر در قبرس مورد اهمیت می باشد.

به منظور انجام ازدواج رسمی، شهردار هر شهرداری، به عنوان مامور ثبت ازدواج شناخته می شود. در صورت اعلان، ازدواج میتواند ظرف ۱۵ روز یا تا سه ماه پس از تاریخ اعلان صورت گیرد.

در صورت اضطرار، طرفین ازدواج می توانند از وزیر کشور درخواست گواهی مخصوص ازدواج نمایند تا در اسرع وقت بتوانند به ازدواجشان جنبه قانونی دهند. این درخواست باید از طریق شهرداری انجام گیرد.

اگر طرفین ازدواج بیوه نباشند و سن آنها زیر ۲۱ سال باشد، اجازه کتبی پدر، در صورت فوت اجازه مادر و در صورت فوت هردو یا ……اجازه رسمی سرپرست و قیم قانونی شخص می بایست به مامور ازدواج یا وزیر، قبل از صدور و دریافت مدرک ازدواج ارائه شود .

زوجین می توانند به میل خود توسط مامور ازدواج در شهرداری یا با گواهی مامور ازدواج در یکی از کلیساهای ثبت شده ازدواج کنند. فهرست کلیسا های ثبت شده را می توان از وزارت کشور یا شهرداری ها دریافت نمایند. زوجها باید دارای گذرنامه یا مدرک مسافرتی معتبر باشند.

و در پایان زوجین باید مدرکی مبنی بر مجرد بودن خود ارائه دهند که مینواند گواهی تجرد تایید شده ازکشور خود، مدارک قانونی طلاق یا مدارک فوت همسر باشد. تمامی مدارک باید قبلا به تایید مراجع ذی صلاح کشور منقاضی رسیده باشد.

مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج – سوالانی که در زمان مصاحبه در سفارت و یا کنسولگری از متقاضی ازدواج پرسیده می شود:

  • خلاصه ای از زندگی فرد، از ابتدای تولد، دوران تحصیلی، وضعیت شغلی، سطح درآمد، دوران تحصیلی از دبستان تا دوران دانشگاه و …..
  • در صورتی که قبلا همسری داشته باشند، بایستی حتما به ان اشاره نمایند.
  • زمان آشنایی با همسر و مدارکی جهت اثبات دوران نامزدی و ازدواج و آشنایی آن ها.
  • اثبات تمکن مالی.
  • اثبات مدرکی جهت نشان دادن محلی مناسب جهت اسکان زوجین.
  • آشنایی با زبان قبرسی یا انگلیسی
  • اطلاعاتی در زمینه دوران آشنایی متقاضیان تبعه خارجی با تبعه قبرس
  • شغل و میزان درآمدشان

در صورتی که فیلم، عکس، چت و مکالمات خصوصی متقاضیان ازدواج با یکدیگر موجود باشد، بایستی ارائه گردد و همچنین اگر در این مدت با یکدیگر سفری رفته باشند یا رفت و آمد خانوادگی داشته باشند، مدارک خود را ارائه نمایند.

پس از اینکه مصاحبه در سفارت قبرس از متقاضیان ازدواج با یکدیگر انجام و رابطه بین آنها جهت ازدواج اثبات گردید، ویزای قبرس به مدت زمان دو سال، به آنها ارائه خواهد گردید این نوع ویزا مانند سایر روش های اقامتی اروپا از مزایایی به شرح زیر برخوردار است:

مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج  – مزایای اخذ اقامت قبرس

مزایای اخذ اقامت قبرس به شرح زیر می باشد :

  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید به راحتی و بدون ویزا به کلیه کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنید.
  • با اخذاقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  از مزایای تحصیل کم هزینه یا رایگان رایگان استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  مشغول کار شوید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید  در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  و سراسر جهان نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام کنید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  و دیگر کشورها بدون هیچ محدودیتی تجارت نمایید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  از تسهیلات بانکی استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا می توانید از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره مند شوید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) می توانید به راحتی در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا در هر کشور مورد نظر نسبت به خرید ملک اقدام نمایید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا در واقع شهروند اتحادیه اروپا محسوب خواهید شد.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا شما مالک صد در صد شرکت می شوید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) اقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شینگن میتوانید از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا از قوانین تجاری و گمرکی آزاد اتحادیه اروپا بهره مند می شوید.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی برای شما فراهم می شود.
  • اخذ ویزا برای کشورهای آمریکا، انگلستان و کانادا آسان تر خواهد بود.
  • همه اعضای خانواده با اخذ اقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا ، از مزایای اقامت اروپا بهره مند می شوند.
  • با اخذ اقامت کشور قبرس (Cyprus) در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا  می توانید به بیش از ۱۴۵ کشور دنیا مسافرت نمایید.
  • هیچگونه محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا از طریق کشور قبرس وجود ندارد.
  • پس ازگذشت پنج سال از طریق کشور قبرس می توانید در خواست تابعیت نموده و پاسپورت دوم خود (پاسپورت اروپایی) را کسب کنید.

مهاجرت به قبرس از طریق ازدواج  – هزینه های ازدواج در قبرس

هزینه های ازدواج در قبرس به شرح زیر می باشد :

ازدواج در مدت زمان ۱۵ روز:

  •  برای پر کردن فرم ودرخواست اعلان ازدواج ( برای هر نفر ) ۱۰ پوند قبرس
  •  برای مدرک ازدواج ( برای هر نفر ) ۱۰ پوند قبرس
  •  برای هر کپی برابر با اصل مدرک ازدواج ۴ پوند قبرس
  •  برای ازدواج توسط مامور ازدواج شهرداری ۱۰ پوند قبرس

ازدواج در شرایط اضطراری :

  •  برای درخواست گواهی مخصوص ازدواج ۱۰۰ پوند قبرس
  •  برای ازدواج توسط مامور ازدواج شهرداری ۱۰ پوند قبرس

هم اکنون شرایط برای اخذ اقامت و ویزای قبرس به چه صورت است؟

برای مهاجرت به قبرس راه های دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید با مشاورین موسسه مهاجرتی رحمانی تماس حاصل فرمائید.

اطلاعات تماس موسسه مهاجرتی رحمانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاهده پروژه ها و تصاویر جهت خرید ملک در ترکیه و اروپا وارد صفحه و لینک زیر شوید.

خرید ملک در اروپا و ترکیه