تحصیل در اسلوونی
تحصیل در اسلوونی
فروردین ۲۴, ۱۳۹۸
کار در دانمارک
کار در دانمارک
فروردین ۲۴, ۱۳۹۸
نمایش همه

تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک

درباره کشور دانمارک

کشور دانمارک واقع در شمال اروپا و پایتخت آن کپنهاگ است که جمعیت آن ۵/۵ میلیون نفر میباشد. کشور دانمارک شامل۹۸ شهرستان و ۵ استان که عبارتند از: شیلند، نوردیولند، سید دانمارک، هوودستادن و میدیولند. واحد پول کشور دنمارک کرون است، کشور دانمارک ازجمله کشورهای ثروتمند و مدرن میباشد و از جمله کشورهایی است که درآمد مردم اختلاف چندانی با هم ندارد و به همین دلیل است که دانمارک در رتبه اول جهانی قرار دارد و مردم آن اغلب به عنوان راضی ترین و شادترین مردم در جهان اعلام می شوند. پاسپورت این کشور یکی از پاسپورت های معتبر در دنیا می باشد و کسانی که پاسپورت دانمارکی دارند به راحتی می توانند به کشورهای اروپایی رفت و آمد کنند . همچنین دانمارک یکی از کشورهای عضو شینگن می باشد.

کسانی که قصد مهاجرت به دانمارک از طریق تحصیل در این کشور را دارند می توانند از مزایای اخذ اقامت دانمارک از طریق تحصیل و نهایتاً رسیدن به تابعیت و اقامت در دانمارک بهره مند شوند. همچنین باید به موارد مالی همچون میزان مالیات- هزینه های زندگی و حقوق در این کشور توجه داشته باشند.

با توجه به اینکه کشور دانمارک نسبت به کشورهای دیگر اروپایی میزان مالیات بالاتری دارد اما برای افرادی که برای بازار کار مورد نیاز به این کشور مهاجرت می کنند دولت برای این افراد شرایط ویژه ای را در نظر میگیرد که مالیات آنها را تا ۲۵ درصد در سال یا ۳۳ درسد در ۵سال کاهش میدهد اما با وجود این شرایط سطح حقوق افراد نیز بالا میماند.کشور دانمارک از جمله کشورهای اروپایی می باشد که هزینه زندگی در آن بالا است و در ماه به چیزی حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو میرسد که این هزینه ها شامل:خوراک، بیمه، رفت و آمد و… می باشد البته در کشور دانمارک اغلب خدمات پزشکی به صورت رایگان هستند.

کسانی که از طریق تحصیل در دانمارک به این کشور مهاجرت کنند و بعد از سه سال در کشور دانمارک مشغول به کار باشند موفق به اخذ گرین کارت میشوند و میتوانند تقاضای اقامت دائم دانمارک بدهند. البته شایان ذکر است یکی از روش های معمول مهاجرت به این کشور از طریقاخذ گرین کارت ( کارت سبز ) دانمارک یا همان ویزای کار دانمارک است.

شرایط تحصیل در دانمارک

دانشگاه های دانمارک جهت تحصیل در این کشور در رتبه پنجم قرار دارند و جزء بهترین دانشگاه ها از نظر تسهیلات آموزش عالی می باشند و مدرک دانشگاهی آن از اعتبار بین المللی برخوردار هستند. دانشجویان علاقه مند به تحصیل در دانمارک می توانند در رشته های : تجارت، ارتباطات، داروسازی، دامپزشکی و … به تحصیل بپردازند.

هزینه تحصیل در دانمارک

هزینه ی تحصیل در کشور دانمارک چیزی حدود ۱۲٫۰۰۰ یورو در سال می باشد اما با توجه به شرایط اقتصادی مناسب این کشور دانشجویانی که معدل آنها بالاتر از ۱۷ باشد و مدرک زبان ایلتس ۵/۶ را داشته باشند. می توانند به صورت رایگان ادامه تحصیل بدهند حتی میتوانند از مزیت دریافت حقوق دانشجویی و کمک هزینه زندگی نیز استفاده کنند البته این مدل تحصیل معمولاً فاند نام دارد، که در مقطع دکترا در کشور های دیگر نیز متداول است.

تحصیل در دانمارک برای کودکان ۷ تا۱۶ سال در دانمارک که شامل مقاطع دبستان و اول متوسطه است به صورت اجباری و رایگان میباشد. تحصیل در دانمارک در مقاطع دبستان و دبیرستان جمعا ۱۳ سال است که ۱۰ سال آن دوره دبستان و ۳سال آن دوره دبیرستان می باشدکه گذراندن این ۱۳ سال تحصیلی و اخذ مدرک دیپلم لازمه ی ورود به دانشگاه های دانمارک است. دانش آموزان در مقطع دبیرستان یا میتوانند با گذراندن سه سال تحصیلی برای ورود به دانشگاه ها آماده شوند یا میتوانند در رشته های فنی-حرفه ای برای ورود به بازار کار و شغل های خاص مهارت های لازم را کسب کنند.

مقاطع مختلف تحصیلی دانمارک و اجازه کار دانشجو

تحصیل در دانمارک در مقطع لیسانس ۴ سال به طول می انجامد که در این دوره اغلب رشته های تحصیلی به زبان دانمارکی تدریس می شوند به همین علت دانشجویانی که متقاضی تحصیل در دانمارک می باشند باید مدرک زبان دانمارکی داشته باشند. دانشجویان مقطع لیسانس میتوانند ۱۰ ساعت در هفته کار کنند و میتوانند به راحتی هزینه های مربوط به تحصیل و زندگی خود را بدست بیاورند.

در کشور دانمارک دانشجویانی که مقطع لیسانس را به پایان رسانیده باشند میتوانند بدون امتحان ورودی و تنها با احتساب نمرات دوره قبل در مقطع فوق لیسانس مشغول تحصیل شوند که در این مقطع تحصیلی اغلب رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشوند . دانشجویان در نیم سال آخر باید یک پایان نامه یا پروژه علمی به زبان انگلیسی انجام دهند که به همین علت باید مدرک ایلتس داشته باشند. همکاران مجرب ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر در شیراز این نوید را میدهند برای دانشجویانی که مدرک زبان انگلیسی ندارند از دانشگاههای دانمارک در مقطع فوق لیسانس پذیرش گرفته و دانشجو میتواند در یک زمان ۵ماهه مدرک زبان خود را تحویل دهد.

دانشجویان این مقطع تحصیلی می توانند ۲۰ ساعت در هفته را کار کنند. پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشور متفاوت است که با توجه به سطح زبان، میزان تجربه، ویژگی های شخصیتی و … متغیر است البته همکاران ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر راهنمای شما عزیزان میباشند.

تحصیل در دانمارک لیسانس و کارشناسی ارشد

صرف نظر از دانشگاه منتخب شما، دانمارک برای دانشجویان بین المللی یک وب سایت ویژه برای برنامه های کاربردی فراهم می کند، که در آن شما می توانید برای هشت برنامه درخواست دهید.

با دقت همه اسناد درخواستی را بررسی کنید و مطمئن شوید که همه آنها به زبان انگلیسی ترجمه شده اند. به عنوان مثال، یک مدرک کارشناسی یا معادل آن در سطح بین المللی، به رسمیت شناختن مدرک کارشناسی ارشد در دانمارک مورد نیاز اصلی است.

دقت کنید که بدانید الزامات زبان چه هستند، و آیا شما باید قبل از ثبت نام در برنامه مدرک، مهارت ها را در زبان انگلیسی ثابت کنید. نشان دهید که چگونه به عنوان یک دانش آموز عملکرد داشته اید ، و مطمئن شوید که بدانید نمره میانگین مدرک شما (GPA)در طول احصیل شما چه بوده است.

برای کمک به شما برای رفتن به دانمارک، باید بیش از یک دانشگاه درخواست دهید! اطمینان حاصل کنید که برای یک دانشگاه دانمارک واجد شرایط هستید.

دوره های آمادگی: این نوع دوره ها دانش آموزان درجه یک را قادر می سازد تا یک پیشرفت تحصیلی اضافی را قبل از شروع دوره کارشناسی ارشد یا سایر برنامه های تحصیلات تکمیلی خود دریافت کنند. پیش- M.B.A.، پیش- حقوق، و یا پیش-برنامه پزشکی، و همچنین هر دوره های دیگر و یا آماده سازی که به شما این امکان را می دهد تا در رشته مورد انتخاب خود تحصیل کنید.

بهبود زبان انگلیسی شما از طریق دوره آمادگی زبان انگلیسی: اگر شما در یک برنامه تحصیلی در دانمارک شرکت می کنید، گاهی اوقات لازم است ثابت کنید که مهارت های زبان شما به اندازه کافی مناسب برای شرکت در کلاس ها و درک سخنرانی ها است.این دوره ها می توانند شما را برای هر یک از آزمون های زبان انگلیسی که دانشگاه ها به آن نیاز دارند، آماده کنند.

آزمون زبان انگلیسی

بیش از ۳۵۰ برنامه آموزش انگلیسی در دانمارک وجود دارد. دانشگاه های دانمارک می خواهند بدانند که مهارت های زبان انگلیسی خوب دارید، به طوری که شما می توانید به راحتی در دوره های خود موفق شوید. تقریبا تمام دانشگاه های دانمارک این امتحانات رسمی انگلیسی را قبول می کنند:

  • IELTS
  • TOEFL
  • C1 پیشرفته

تحصیل در دانمارک دکترا

دانمارک ممکن است یک کشور کوچک باشد اما با تکیه بر صنایع علمی با تکنولوژی بالا در بین ۶ کشور برتر جهان برای تحقیق و توسعه قرار دارد. بخش عمده این امر در دانشگاه ها متمرکز شده است. موقعیتهای دوره دکترا همیشه توسط دانشگاه در کنار دیگر موقعیتهای بلاتصدی ارائه میشود، بنابراین از لیست منابع زیر برای یافتن موقعیتها استفاده کنید. همچنین می توانید در مورد موقعیتهای آینده مستقیما با اعضای هیئت علمی گفتگو کنید، به طور مثال اگر یکی از اعضای هیئت علمی کمک هزینه تحقیقاتی در رشته انتخابی شما قرار داده است یا در حال انجام آن است شما میتوانید از این موقعیت استفاده کنید.

برای ارتباط با دانشکده میتوانید وب سایت دانشگاه را چک کنید اما در بعضی از موارد ممکن است بخشی از سایت به زبان دانمارکی باشد. انجمن های بین المللی مثل انجمن زیست شناسی و یا انجمن علوم انسانی ، نشریه ها، کنفرانس ها و مباحثه های آنلاین فراهم میکنند که میتواند بسیار مفید باشد.

بورسیه های تحصیلی دانمارک تمام هزینه ها را در بر میگیرد به طور مثال شما حقوق دریافت میکنید و هیچ هزینه تحصیل پرداخت نمی کنید. برخی از دوره های دکتری با همکاری دانشگاه و کمپانی های خصوصی ایجاد شده اند.
دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی دانمارک از دانشجویان دکترای بین الملل استقبال میکنند. دوره دکترا در دانمارک معمولا سه سال است و شامل بخشهای زیر می شود.

  • انجام تحقیقات مستقل تحت نظارت سرپرست
  • دوره دانشجویان دکتری( حدود ۳۰ امتیاز ECTS)
  • همکاری با مجموعه های تحقیقاتی از جمله موسسات تحقیقاتی درجه یک خارجی
  • آموزش یا استفاده از دیگر روشهای نشر دانش که در صورت امکان مربوط به موضوع دکترا باشد.
  • تکمیل پایان نامه دکترا

برنامه ها و دورهای PHD ارائه شده توسط دانشگاه های دانمارک ، تحقیقات عالی، کتابخانه و امکانات آزمایشگاهی در اختیار محققان و دانشجویان دوره دکترا قرار میدهد. همچنین با صنایع مختلف مشارکت می کنند.

نه دانشگاه بزرگ دانمارک دوره های مختلف دکترا از هنر تا الهیات را ارائه می کنند. هر چند که بسیاری از دوره ها به زبان انگلیسی است اما بعضی از آنها به زبان دانمارکی ارائه می شود. متقاضیان باید برای ورود به دانشگاه مدارک مهارت زبان را ارائه کنند.

دانشجویان باید مستقیما برای دوره های مورد نظر درخواست دهند. دوره های PHD دوره مشترکی نیز هستند که با مدیریت کمپانی های مهم دانمارکی مثل MAERSK یا SAS و دانشگاه ها ( برای کمک هزینه های تحصیلی) انجام میشود. وزارت آموزش و علوم نوآوری سرمایه اصلی برنامه را تامین میکند. مهم این است که کمک هزینه های تحصیل فرصتی برای انجام تحقیقات پیشرفته در یک دنیای واقعی را به شما میدهد و شامل کمک هزینه های سفر می شود.

پس از پذیرش، شما در یک دوره رسمی PHD برای سه سال تحصیل خواهید کرد. محققان دوره دکتری به صورت مستقل یا به صورت تیمی که با شرایط آنها همخوانی داشته باشد تحقیقات خود را انجام می دهند. آنها همچنین در دوره های آموزشی شرکت میکنند. دوره دکترا با ارائه پایان نامه تکمیل میشود. فرصت های زیادی بین دانشگاه های دانمارک و صنایع برای تحقیق وجود دارد .دانشجویان همچنین می توانند بخشی از تحصیل خود را در کشوری دیگر بگذرانند.

بورسیه تحصیلی در دانمارک

درصورتی که دانشجو موفق به اخذ بورسیه شود دانشگاه مبلغی حدود ۲۰۰۰ دلار به صورت ماهانه به دانشجو میدهد. برای گرفتن بورسیه تحصیلی کشور دانمارک دانشجویانی که مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد آنها از دانشگاه های معتبر باشد و مدرک آیلتس ۵و۶ را داشته باشند از شانس بیشتری برخوردارند. همچنین دانشجویان مقطع دکترا میتوانند ۳۰ ساعت در هفته را کار کنند.

افرادی که در دانمارک اقامت دائم دارند یا در دانمارک مشغول به کار هستند میتوانند به طور رایگان به تحصیل خود ادامه دهند اما مابقی افراد موظف به پرداخت شهریه سالانه برای تمامی دوره های تمام وقت می باشند که چیزی حدود ۴۵۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰۰ متفاوت است.

یکی از بهترین و مجهزترین خوابگاه های دانشجویی در دانمارک، خوابگاه تایتجین می باشد که علاوه بر طراحی شیک و درن بهترین فضا را برای دانشجویان به وجود آورده است. در این خوابگاه تمامی اتاق ها دارای سرویس بهداشتی مجزا و سیستم تهویه می باشند و علاوه بر این ها دارای محلی برای مهمانی ها، اتاق موسیقی و فضای سبز مخصوص نیز هستند.

هزینه های زندگی در شهرهای مختلف کشور دانمارک متفاوت می باشد. ساکنین شهرهای اصلی و بزرگ مانند آرهوس و کپنهاگ ماهیانه هزینه ای حدود ۷۰۰۰ کرون جهت اقامت دانشجویی دارند و البته به ازای هر نفر همراه هزینه ای حدود ۳۵۰۰ کرون دارند اما ساکنین شهرهای کوچک هزینه دانشجو به حدود ۵۰۰۰کرون در ماه کاهش یافته و هر نفر همراه ۲۵۰۰ کرون میباشد.

دانشگاه های معتبر دانمارک

Aarhus University

دانشگاه آرهوس ،یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی واقع در ارشس، دانمارک است. در سال ۱۹۲۸ تأسیس شد و دومین دانشگاه دانمارک و بزرگترین دانشگاه این کشوراست، که از ۱ ژانویه ۲۰۱۳ تاکنون ۴۴،۵۰۰ دانش آموز ثبت نام کرده است.

VIA University College

VIA College College، یک سازمان دانشگاهی در منطقه مرکزی دانمارک است ، که در ژانویه سال ۲۰۰۸ تاسیس شده است. این دانشگاه در مجموع دارای ۸ دانشکده است.

University College South Denmark

دانشگاه دانمارک جنوبی ،یک دانشکده در بخش جنوبی دانشگاه دانمارک است. این دانشگاه دوره های کارشناسی را در رشته های مختلف ارائه می دهد و تقریبا ۵۹۰۰ دانشجو و ۷۰۰ کارمند دارد.

University College of Northern Denmark

کالج دانشگاه دانمارک شمالی، یکی از شش سازمان منطقه ای، از سایت های مختلف تحصیلی در دانمارک است ؛که دوره های مربوط به حرفه های مختلف را ارائه می دهد. در صورت ثبت نام در این دانشگاه، بعضی از دوره ها با توجه به سطح لیسانس در نظر گرفته می شوند

University of Southern Denmark

دانشگاه جنوبی دانمارک ،یک دانشگاه در دانمارک است که دارای دانشگاهی در جنوب دانمارک و در زلاند است. این دانشگاه چندین برنامه مشترک را با همکاری دانشگاه فلنسبورگ و دانشگاه کیل برگزار می کند.

Technical University of Denmark – DTU

دانشگاه فنی دانمارک، اغلب به سادگی به عنوان DTU نامیده می شود، یک دانشگاه در کنگنز لینگبی، واقع در شمال کپنهاگ، دانمارک است. این دانشگاه در سال ۱۸۲۹ توسط ابتکار هانس کریستین به عنوان اولین پلی تکنیک دانمارک تاسیس شد و امروزه در بین موسسات مهندسی پیشرو در اروپا قرار دارد.

IT University of Copenhagen

دانشگاه فناوری اطلاعات کپنهاگ، اغلب به اختصار و به عنوان ITU نامیده می شود، یک دانشگاه عمومی است که در کپنهاگ، پایتخت دانمارک واقع شده است. دانشگاه فناوری اطلاعات کپنهاگ در سال ۱۹۹۹ تأسیس شد.

Aalborg University

دانشگاه آلبورگ یک دانشگاه دولتی دانمارک است که در سالن های البلور، اسبیرگر و کپنهاگ در سال ۱۹۷۴ تاسیس شد.

شرایط اخذ ویزای دانشجویی و تحصیلی دانمارک

دانشجویان ایرانی برای تحصیل در کشور دانمارک به ویزای دانشجویی نیاز خواهند داشت.

  • چه موقع باید درخواست ویزا بدهم؟ ۲ ماه؛ برای درخواست اخذ ویزا می بایست دو ماه قبل از شروع کلاس هایتان اقدام نمایید.
  • حساب بانکی بلوکه شده؟ خیر، نیازی به حساب بانکی نیست.
  • مدت زمان اعتبار ویزا؟ به مدت زمان تحصیل بستگی دارد. ویزای دانشجویی برای مدت زمانی که در این کشور به تحصیل مشغول باشید معتبر است.
  • قرار ملاقات با سفارت؟ لازم است. می بایست قرار ملاقاتی را در سفارت ترتیب دهید و اثر انگشت و اطلاعات خود را ثبت کنید.
  • چگونه درخواست دهم؟ به صورت آنلاین می توانید ای کار را انجام دهید و یک وقت قبلی از سفارت و یا کنسولگری کشور دانمارک در محل زندگی خود بگیرید. برای دریافت مجوز اقامت هم شما و هم موسسه آموزشی ای که در آن پذیرفته شده اید می بایست بخشی از فرم درخواست را تکمیل نمایید.
  • مدت زمان صدور ویزا: ۶۰ روز/ پس از شرکت در مصاحبه، مدت زمان رسیدگی به درخواست شما و صدور ویزایتان ۶۰ روز خواهد بود
  • هزینه ویزا: ۳۲۱ دلار آمریکا. قیمت استاندارد مجوز اقامت کشور دانمارک معادل ۳۲۱ دلار آمریکا است.
  • سند تمکن مالی: ۹۲۷ دلار آمریکا. برای اینکه نشان دهید توانایی تامین مخارج خود را در طول مدت زمان تحصیلتان در کشور دانمارک دارید می بایست به صورت ماهیانه حداقل ۹۲۷ دلار آمریکا در حساب خود داشته باشید

سایر مخارج:

هزینه رسیدگی به درخواست: ۲۲۱ دلار آمریکا
سند مهارت در زبان خارجی: دانشجویان ایرانی می بایست مدرکی مبنی بر تسلط و مهارت به زبان را ارائه دهند
بررسی پزشکی: لازم نیست.

هم اکنون شرایط برای اخذ اقامت و ویزای دانمارک به چه صورت است؟

برای مهاجرت به دانمارک راه های دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید با مشاورین موسسه مهاجرتی رحمانی تماس حاصل فرمائید.

اطلاعات تماس موسسه مهاجرتی رحمانی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاهده پروژه ها و تصاویر جهت خرید ملک در ترکیه و اروپا وارد صفحه و لینک زیر شوید.

خرید ملک در اروپا و ترکیه