روش های مهاجرت به ایتالیا
روش های مهاجرت به ایتالیا
ژانویه 17, 2019
مهاجرت به هلند
مهاجرت به هلند
ژانویه 21, 2019
نمایش همه

مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی ، اخد اقامت و تابعیت رومانی  و روشهای مهاجرت به رومانی یکی از موضوعاتی است که باید به طور کامل مورد بحث و تحلیل قرار بگیرد. بسیاری از شما عزیزان سوالاتی را در مورد مهاجرت به رومانی و طرق اخذ اقامت رومانی مطرح کرده اید و ما بر آن شدیم که علاوه بر پاسخ به برخی سوالات در مورد مهاجرت به رومانی نکات مهمی را نیز در مورد مهاجرت به رومانی و شرایط اقامتی این کشور بیان کنیم. در ابتدا راه های مختلف مهاجرت به رومانی را برای شما بیان می کنیم.

  • مهاجرت به رومانی از طریق کار
  • مهاجرت به رومانی از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • مهاجرت به رومانی از طریق تحصیل
  • اخذ اقامت رومانی از طریق ازدواج

برای مهاجرت به هر کشوری ابتدا باید شرایط زندگی در آن کشور، فرهنگ آن کشور و نوع زندگی آنان را از یک جهت بررسی کرده و اطلاعات جامعی در مورد آن به دست آورید از جهت دیگر باید بررسی و نتیجه گیری کنید که اخذ اقامت کدام کشور از نظر اقتصادی برای شما به صرفه هست لذا این موارد را در هنگام تصمیم گیری اعمال نمائید.

نکات اولیه مهاجرت به رومانی :

قوانین مربوط به اقامت رومانی در سال ۱۹۹۱ پایه گذاری شده است و به مانند سایر کشورها از روش های مهاجرتی متفاوتی برخوردار است. در ابتدای امر شایان ذکر است کسانی که قصد مهاجرت دارند به نحوی تصمیم نگیرند که هیچ راه بازگشتی برای خود باقی نگذارند. راه مهاجرت به رومانی و سایر کشورها دارای سختی خاص مربوط به خود است و شاید زمانی که از بیرون به موضوع نگاه می شود هیچ گونه سختی دیده نشود اما بعد از مهاجرت و مشاهده فرهنگی های جدید و دوری از خانواده شاید مشکلاتی برای شما ایجاد شود.

مهاجرت به رومانی از طریق تحصیل

تحصیل در رومانی مانند دیگر کشور ها در هر سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر است، البته چون که در مقطع دکترا افراد نیازمند سوپروایزر می باشند مستر مجدد بیشتر به افراد توصیه می شود و برای تحصیل در کشور رومانی مدرک زبان آیلتس یا تافل مورد نیاز نیست و هزینه های تحصیل سالانه حدود ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو و هزینه زندگی ماهانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ یورو می باشد و افراد در حین تحصیل با توجه به مقطع تحصیلی اجازه کار پارت تایم را دارند .

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت تحصیلی به رومانی :

  • ترجمه دیپلم و ریز نمرات
  • ترجمه پیش دانشگاهی و ریز نمرات
  • پاسپورت
  • ترجمه شناسنامه
  • پروپزال (برای مقطع ارشد)
  • ترجمه لیسانس و ریز نمرات لیسانس ( برای مقطع ارشد)

مهاجرت به رومانی از طریق کار

کشور رومانی از سال ۲۰۰۷ به اتحادیه اروپا پیوست . این کشور از بازده پتانسیل بالایی برخوردار است  مخصوصا در بخش کشاورزی که بیشترین پتانسیل را دارا می باشد . مناطق دیگری از کشور  رومانی ، جهت کار و کسب کار در این کشور ، برای کسانی نیز مناسب می باشد و فرصت خوبی است که  که قصد فعالیت در بخش های انرژی ، بخش صنعت و صنعت ساخت و تولید  را دارند و در حقیقت فرصت مناسبی است که بر سر راه آن ها قرار گرفته است.

همچنین دارای یک بخش خدمات توانمند با بازده پتانسیل بالا برای رشد و عرضه و  تقاضا ، برای کسانی که تجربه لازم را در امور مالی و مدیریتی  ، خدمات کسب و کار و خرده فروشی دارند و می توان رشد را در مبحث منابع انسانی در شرکت های چند ملیتی یافت … در کشور رومانی هم کارفرما باید برای جذب نیروی جدید مانند دیگر کشور های اروپایی قانون ویژه استخدام را رعایت نماید و ۳ ماه اگهی شغل مورد نظر را در کشور خودش سپس ۳ ماه آگهی متوالی در کل اتحادیه اروپا طبق شرایط فوق انتشار دهد  و در صورتی که متقاضی جهت کار دراین کشور معرفی نگردد و فردی پیدا نشود ، کارفرما می تواند دعوتنامه و یا پیشنهاد کاری را ارائه نماید ، در حالی که باید اثبات نماید اسپانسر مالی متقاضی و خانواده وی میتواند باشد.

مدارک لازم جهت اجازه اقامت از طریق کار در رومانی :

  • ویزای فرد متقاضی کار
  •  گذرنامه فرد متقاضی به همراه کپی از صفحات آن
  •  دو قطعه عکس ۶*۴ از فرد متقاضی پشت امضا شده
  •  گواهی بیمه سلامت فرد متقاضی کار
  •  گواهی بهداشت از یک بیمارستان دولتی
  •  سند یا اجاره نامه مسکن در کشور رومانی
  •  نامه تمکن مالی فرد متقاضی
  •  اثبات پرداخت هزینه های مورد نیاز برای اداره مالیات رومانی

مهاجرت به رومانی از طریق ازدواج

ازدواج با فرد رومانی نیازمند درخواست برای اخذ تابعیت است و تا متقاضی درخواست و پرونده ارائه ندهد تابعیت به او ارائه نمیشود و مانند دیگر کشورها فردی که میخواهد با سیتیزن رومانیایی ازدواج کند ، سیتیزن باید نشان دهد خرج زندگی و درامد کافی برای ازدواج با فرد غیر تبعه را دارد.

مدارک مورد نیاز :

  • پاسپورت
  • شناسنامه و ترجمه صفحات آن
  • (گواهی فوت یا حکم نهایی طلاق ) به همراه ترجمه رسمی
  • تاییدیه توسط آفیسر کنسولگری مبتنی بر عدم مانع برای ازدواج

مهاجرت به رومانی از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری از راه های مختلفی چون ثبت شرکت و کارآفرینی انجام می پذیرد. رومانی دارای توسعه اقتصادی بالا و زمینه سیاسی اقتصادی بالایی میباشد و دارای توافقات دو طرفه با کشورها و قراردادهای تجاری با دیگر کشورها میباشد این نوع ویزا و مهاجرت به رومانی  براساس تایید قبلی مرکز ترویج سرمایه گذاری خارجی به اتباع کشورهای ثالث که سهام دار یا دارای منسب دریک پست مدیریتی یا اداری در یک شرکت ثبت شده در رومانی هستند و یا خواهند بود داده خواهد شد  .

با توجه به تفاوت در هزینه ها و تولید و مصرف زندگی سرمایه گذاری در رومانی بسیار به صرفه تر و سودمند تر از بقیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا خواهد بود . همچنین این موقعیت خوبی می باشد چون ارزش سرمایه در آینده بیشتر و بیشتر خواهد شد سرمایه گذاری در رومانی با هر روشی  امکان اخذ اقامت را برای تمام خارجی هایی که حداقل  یکصد هزار یورو را در یک کار تجاری که ده شغل ثابت را برای حداقل ۵ سال ایجاد کند می دهد.

هم اکنون شرایط برای اخذ اقامت و ویزای رومانی به چه صورت است؟

برای مهاجرت به رومانی راه های دیگری نیز وجود دارد که شما می توانید با مشاورین موسسه مهاجرتی رحمانی تماس حاصل فرمائید.

اطلاعات تماس موسسه مهاجرتی رحمانی

منبع

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاهده پروژه ها و تصاویر جهت خرید ملک در ترکیه و اروپا وارد صفحه و لینک زیر شوید.

خرید ملک در اروپا و ترکیه